Hol zajlik RAKPART Nyári Fesztivál?

A II. RAKPART NYÁRI FESZTIVÁL a Besenyői-tó partja mellet helyezkedik el egy 2.000 m²  területen a MAKSAI részen 2019 Július 21-23 között.

Mi is az a beléptető rendszer?

RAKPART Fesztiválon beléptető rendszer működik. A térképen kijelölt helyen lehet váltani érvényes karszalagot. A karszalagok naponta más-más színűek lesznek.  Napijegyed, hétvégi jegyed a koncertekre a helyszínen, kizárólag készpénzzel vásárolhatod meg.

A karszalag átvételével a Látogató elfogadja, hogy a szabályzatban foglaltakat megértette, és a tábor ideje alatt (2018 Június 21-23) betartja. 
A szabályzat itt érhető el.

Mennyibe kerül a belépő a RAKPART-ra?

A belépő ára naponta 9 és 15 óra között 10 ron/személy. A 15 óra előtt kapott karszalag 15 óra után is érvényes. Aki 15 óra után érkezik, 20 lejt fizet, 13 év alattiak és 65 év felettiek számára a belépés INGYENES . A 15 óra utáni belépőjegyeket kizárólag a tábori recepción tudod megvásárolni. Ezt kizárólag készpénzben és lejben tudod megtenni! Egyéb pénznemet sajnos nem áll módunkban átvenni.

Kötelező viselni a karszalagokat?

Igen. A karszalagot a Rendezvény ideje alatt a Látogató köteles mindvégig viselni. Ezt a szervezők / önkéntesek / biztonságiak  belépéskor, illetve a Rendezvény területén ellenőrzik. Ha a Látogató karszalagja érvénytelen, köteles elhagyni a Rendezvény területét. A sérült – átragasztott, elvágott, megbontott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, bármely más módon manipulált – karszalag érvénytelen.

Mi a helyzet a kiskorúak beléptetésével?

A kiskorúak megkülönböztető karszalagot kapnak.

Több napra jövök RAKPART-ra. Minden nap ki kell váltanom az aznapi karszalagot, vagy megkapom érkezéskor mindet?

Akik végig sátoroznak, azok egész hétvégére 35 lejes sátortábor jegyet válthatnak ki és léphetnek be a tábor területére, ha Pénteken 15 óra előtt érkeznek. Akik egész hétvégére szeretnének jönni, de nem sátorozók, és úgy gondolják, hogy minden nap délután tudnak csak beérkezni, vehetnek heti karszalagot. Ennek ára: 60 lej.

Sátorral jönnék. Mi a helyzet az árakkal?

A sátorhelyek ára: naponta 5 lej/fő, ha sátortábor jegyet váltottál ki akkor nem kell fizetned a sátorozásért. A sátortábor jegyet (2019 július 21) pénteken 15 óráig lehet kiváltani.

Biztonságos a tábor?

Biztonsági szolgálat működik a nap 24 órájában a tábor teljes területén, probléma esetén hozzájuk, illetve a szervezőkhöz forduljatok. A tábor területén működik információs pult, probléma esetén ott is kérhettek segítséget. Az esetleges rosszullétet, könnyebb sérüléseket és egyéb egészségügyi panaszokat a vöröskeresztes sátrunkban a nap 24 órájában kezelik, illetve állandó mentőszolgálat van készültségben.

Mit hozhatok be és mit nem?

Alkoholos italt, üdítőt semmilyen mennyiségben, ásványvizet legfeljebb kétliteres megkezdett műanyagpalackban, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a rendezvény területére! Drogot semmiképp se hozz magaddal! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak. A szúró- és vágóeszközöket, üvegtárgyakat a bejáratnál szintén elvesszük. Esőernyő helyett inkább esőkabátot hozz.

De akkor mit fogok inni és enni, és hol?

A tábor területén számos, különböző hideg-meleg ételt, italt árusító egység áll rendelkezésedre. A faluban is működnek boltok kisebb üzletek, ha sokat szeretnétek gyalogolni egy jó opció. Fizetés kizárólag készpénzben, lejjel.

Internet-hozzáférés lesz-e?

Több vezeték nélküli hálózatot is működtetünk a tábor területén, köztük olyanokat is, ami nyitott a résztvevők számára. De tartsuk szem előtt, hogy fészbúkozni otthon is lehet ;), inkább ülj be egy előadásra.

Elvesztettem nem találom!

Az értékeitekért nem vállalunk felelősséget, ezek felügyelése a ti feladatotok. Ha előfordul, hogy bármi eltűnne, megkérünk értesítsd a biztonságiakat vagy a szervezőket. Amennyiben a keresés nem jár sikerrel fordulj a rendőrséghez, a továbbiakban ők lesznek a segítségedre.

Kellemes és élményekkel dús fesztiválozást!

RAKPART NYÁRI FESZTIVÁL 2019